Bezorgen of afhalen

Bezorgen en afhalen

Bestellingen die op voorraad zijn en op werkdagen, uitgezonderd op nationale feestdagen, vóór 16.00 zijn ontvangen en waarvan de betaling bij ons inzichtelijk is, worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL of klaargelegd in onze winkel in Emmen.

Bezorgkosten

Bestellingen boven de €29,- en sommige aanbiedingen worden binnen Nederland gratis bezorgd.

Volg uw bestelling

Per e-mail houden we u op de hoogte over de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is ingepakt en wordt aangeboden bij PostNL, ontvangt u per e-mail een Track en Trace code. Met deze code kunt u op de website van PostNL uw bestelling traceren en bekijken hoe laat de bezorger uw bestelling naar verwachting komt bezorgen.

Niet thuis?

Als u niet thuis bent zullen wij uw bestelling de eerstvolgende dag (behalve op zon- en feestdagen) nog een keer proberen te bezorgen. Bent u dan ook niet thuis? Dan leveren wij het pakket af bij een service- of afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket daar dan vanaf de eerstvolgende werkdag afhalen.

Afhalen in de winkel

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom! Ter voorkoming van fraude dient u zich te kunnen legitimeren bij het afhalen van uw bestelling.